Ügyvédi - és Ingatlanirodánk által
hirdetett ingatlanok

További részletekről Irodánkban lehet érdeklődni. Megtekintés előzetes időpont-egyeztetés után. 
Hívjon bizalommal! Tel.:+3630/638-8396 vagy +3630/638-0343

KUNSZENTMÁRTON KÖZPONTBAN ELADÓ NEM TÚL RÉG ÉPÜLT, 87M2-ES ÜZLETHELYISÉG, AKÁR LAKÁSNAK IS!

KUNSZENTMÁRTON KÖZEPÉN 87M2-ES FÖLDSZINTI , HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL FELSZERELT, GÁZ KÖZPONTI FŰTÉSES SARKI ÜZLETHELYISÉG ELADÓ! KONYHA ÉS TUSOLÓ IS KI VAN ALAKÍTVA BENNE. A NAGYOBB ELADÓTÉR KORÁBBAN KÉT HELYISÉG VOLT, AMI EGY GIPSZKARTON FALLAL GYORSAN VISSZAALAKÍTHATÓ, ÍGY AZ INGATLAN 3 SZOBÁS LAKÁSKÉNT IS HASZNÁLHATÓ.  BELSŐ KÉPEK HAMAROSAN. 

ÁR: 21.000.000,- FT

CSERKESZŐLŐN ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ KOCKAHÁZ, FÜRDŐHÖZ KÖZEL, TELJES BÚTORZATTAL!

Ügyvédi - és Ingatlanirodánk kínálatában CSERKESZŐLŐ FÜRDŐTŐL KB. 800M-RE, ASZFALTOS, CSENDES UTCÁBAN ELADÓ 3 SZOBÁS TÉGLAÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ, MELLÉKÉPÜLETTEL !!TELJES BÚTORZATTAL!!, AMELYNEK AZ ELLENÉRTÉKÉT A VÉTELÁR TARTALMAZZA.  Műanyag szigetelt nyílászárókkal felszerelt, gáz központi fűtéses, elöl, hátul terasz. Fürdő és WC külön helyiségben.
Ár: 28.000.000,- Ft, ami alkuképes!

KUNSZENTMÁRTON SZAPÁRY UTCÁBAN 3 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, KARBANTARTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

KUNSZENTMÁRTON KÖZPONTI RÉSZÉN,A CSENDES, ASZFALTOS SZAPÁRY UTCÁBAN ELADÓ 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, TISZTÁN TARTOTT, ZÖLDTERÜLETŰ UDVARRAL, GARÁZZSAL, ÉS EGY KORÁBBAN DISZNÓÓLKÉNT HASZNÁLT MELLÉKÉPÜLETTEL. A fűtés konvektorról működtethető. Az ingatlan teljesen közművesített.

http://www.youtube.com

ÁR:15.900.000,- Ft

Kb. 100M2-es vegyes falazatú, 3 SZOBÁS ( plusz közlekedő)CSALÁDI HÁZ melléképülettel 523m2-es telekkel ELADÓ!

KUNSZENTMÁRTONBAN, a városközpont közvetlen szomszédságában ( Munkácsy utca eleje) kb. 100M2-es vegyes falazatú, 3 SZOBÁS ( plusz közlekedő)CSALÁDI HÁZ melléképülettel 523m2-es telekkel ELADÓ! A házban kandalló található, de nem minden helyiségben. A fürdőszobában kád és épített zuhanyzó is van. A ház régebb óta lakatlan, és részben raktárként használták, ezért takarítást, esztétikai és egyéb nem túl nagy javítást igényel,de akár azonnal költözhető és állapota masszív. ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN rendkívül jó választás! Komoly vételi szándék esetén az Eladó az udvarrendezést megteszi. Megtekintés előzetes időpontegyeztetés után lehetséges!
ÁRA: 12.000.000,- Ft.

KUNSZENTMÁRTON SZÍVÉBEN ELADÓ KÉT SZOBÁS, SZIGETELT CSALÁDI HÁZ!

!!ÁRCSÖKKENÉS!!Kunszentmárton városközpont szívében kertkapcsolatos, két szobás, téglaépítésű, külön bejáratú, jó állapotú tehermentes házrész ( önálló lakás, külön közműórákkal) ELADÓ! Kb. 63m2. A ház teljesen közművesített, egy klímaberendezéssel is felszerelt, és előzetesen egyeztetett időpontban szinte bármikor megtekinthető. Parkolás az udvarban megoldható. A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja. Külön WC és fürdőszoba. A terasz beépítésre került, ami jelenleg előszobaként funkcionál. Ha a központban keres téglaépítésű, jó állapotú, összkomfortos, csendes ingatlant, udvarrésszel, akkor megtalálta!  Ár- érték arányban kiváló választás!
Ár: 12.000.000,- Ft

KUNSZENTMÁRTON KÖZPONTBAN, A PENNY MARTKETTŐL KB. 150M-RE, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Kunszentmárton szívében, a főút mellett, kb. 120m2 lakótérrel rendelkező, TELJESKÖRŰEN, 3 szobás CSALÁDI HÁZ nagy, amerikai konyhás nappalival ELADÓ! Vegyes falazat, belül mindenhol javítva és újrafestve, az áramhálózat újravezetékelve, új hideg- és melegburkolatok, ajtók újrafestve/ cserélve, új szigetelt ablakok. Teljesen közművesített az ingatlan. Gáz- és vegyestüzelésre is alkalmas kazánnal és konvektorokkal felszerelt a családi ház, ami világos lakótérrel rendelkezik.  A lakórészbe már felkerülnek a konnektorok és a világító testek is. 

Videó: www.youtube.com 

ÁR:26.000.000,- Ft

KUNSZENTMÁRTON KÖZPONTHOZ KÖZEL JÓ ÁLLAPOTÚ, HÁROM SZOBÁS, TÉGLAÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

KUNSZENTMÁRTON VÁROSKÖZPONT közvetlen közelében ( Munkácsy utca eleje) ELADÓ jó állapotú, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, NÉGY SZOBÁS, 120m2 lakótérrel és 80m2-es egybeépített melléképülettel rendelkező CSALÁDI HÁZ, 534m2-es telken. A ház gáz központi fűtéses, és az egyik helyiségben hűtő-fűtő klíma is van. Parkolás a ház előtt és az udvarban is megoldott. A ház kívül szigetelt nyílászárókkal felszerelt, jó általános állapotú, beázás nincs. Az alaprajz tájékoztató jellegű, méretek a helyszínen ellenőrizhetők. Megtekintés előzetes időpontegyeztetés után lehetséges!
IRÁNYÁR: 35.000.000,- FT.

ÉPÍTÉSRE ALKALMAS TELEK ELADÓ!

Ügyvédi - és Ingatlanirodánk közreműködésével KUNSZENTMÁRTONBAN FREKVENTÁLT HELYEN, a Mátyás király úton ( régi tűzoltósági óvoda telke), 1124 m2-es sarki TELEK ELADÓ, ami jelenleg kivett óvodaként szerepel a földhivatalban, de nincs rajta épület! A gázcsonk a telekhatáron található. IRÁNYÁR 2.900.000,- FT, árajánlatokat várunk.

CSERKESZŐLŐ BELTERÜLETEN 3 ÉPÍTÉSI TELEK KÜLÖN, VAGY EGYÜTT ELADÓ!

CSERKESZŐLŐ BELTERÜLETÉN 1002 M2 ALAPTERÜLETŰ TELKET KÍNÁL ELADÁSRA!
Irányár az 1002-m2-es telekre nézve 4.000.000,- Ft. Az ingatlan per-,teher- és igénymentes!
A telek kívülről körbe van kerítve oszlopokkal, de a kerítéselemek nem lettek felrakva.Másik két cserkei telket is kínálunk ezen kívül, ugyanitt, a három telek közvetlenül egymás mellett helyezkedik el. Külön és egyben is eladók! A legnagyobb telken (2006m2) víz, gáz, villamosáram,csatorna rákötési lehetőség van, és egy házalap is megtalálható, az építési tervekkel együtt kerül az ingatlan átadásra. A közepes mért telek 1590m2. A képen a kaputól jobbra látható az 1000m2-es kínált ingatlan.Az összes telek kívülről körbe van kerítve oszlopokkal, kerítéselemek nem lettek felrakva. A két nagyobb telek irányára 6MFt és 9Mft.

ÖCSÖDI TÉGLAHÁZ ELADÓ!

ÖCSÖDÖN központtól nem túl messze, csendes, aszfaltos út mellett kb. 95 m2 alapterületű, 3 SZOBÁS, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Az Ingatlanban víz, villamosáram közmű óra található, a fűtést vegyestüzelésű kazán biztosítja. A nyílászárók egy része szigetelt, műanyagból készült. Külön WC és fürdőszoba. Igény szerint az Ingatlan akár bútorozva is Eladó. Tehermentes, rövid időn belül beköltözhető.

A településen Falusi CSOK igényelhető.

Irányár: 10.000.000,- Ft.