Munkatársaink

Dr. Balla Anita ügyvéd

Dr. Balla Anita ügyvéd 2010-ben szerezte meg jogi diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen, summa cum laude minősítéssel. Egyetemi évei alatt a bonni Rheinische Friedrich Wilhelms Universität hallgatója is volt, és gyakornokként tevékenykedett egy kölni ügyvédi irodánál. 2010-től ügyvédjelöltként, majd az Ügyvédi Iroda megnyitásától ügyvédként látta el egy takarékszövetkezet 7 kirendeltségének teljeskörű jogi képviseletét, amelynek során széleskörű jártasságot szerzett a kölcsöntartozások behajtása kapcsán, a takarékszövetkezet tulajdonában lévő cégek útján pedig a céges ügyekben. Ezzel párhuzamosan bővítette ismereteit a polgári jog szinte minden területén, emellett pedig termőföld ügyletekben is speciális gyakorlati tudásra tett szert, 2021-ben elvégezte az adatvédelmi tisztviselő (DPO) képzést is. Németből felsőfokú, angolból középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.   

Papp Ágnes Asszisztens

Ágnes végzettsége szerint közgazdász, illetőleg mérlegképes könyvelő, aki 2017 óta segíti munkájával az irodát, és némi kihagyás után Gyermeke születését követően 2023-ban tért vissza ismét.

Az Asszisztens Kolléganő az adminisztráció mellett érdemi feladatokat is ellát, útbaigazítja Ügyfeleinket, teljeskörűen segíti az ügyvédi munkát.

Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

Kedvességének és humorérzékének köszönhetően könnyedén megtalálja Ügyfeleinkkel a közös hangot.